Lid worden

Contact opnemen proefles

Om  kennis te maken met de judosport kun je 3 proeflessen volgen. Tijdens de proeflessen wordt je ingedeeld in een groep waar je het beste in past (leeftijd, gewicht en motoriek). Omdat wij alleen judoka’s laten deelnemen aan de proeflessen als ze aansluitend kunnen starten in de groepen, is het mogelijk dat voor bepaalde groepen een wachtlijst bestaat.

Je kunt deelnemen aan de proeflessen door contact op te nemen met onze trainer Roy Westheim (roy@judostelladuce.nl), of door telefonisch of d.m.v. Whats-App contact op te nemen met ⁠+31 6 13405920⁠. Je krijgt dan van ons bericht wanneer je kunt starten met de proeflessen. Om deel te nemen aan de proeflessen heb je geen judopak nodig. Een lange broek en een shirt met lange mouwen is goed. Na het volgen van 3 proeflessen kun je besluiten of je wel of niet lid wilt worden.

Lid worden Judovereniging Stella Duce

Lid worden van Judovereniging Stella Duce kan alleen door het invullen van een inschrijfformulier en het inleveren hiervan bij de trainer of een bestuurslid. De ledenadministratie en contributie administratie zullen je inschrijving verwerken en ervoor zorgen dat je op de ledenlijst komt te staan en dat je een factuur ontvangt voor de contributie.

Het inschrijfformulier is te downloaden via onderstaande link:

Inschrijfformulier Stella Duce

Mocht u zich voor welke reden dan ook af willen melden van de judovereniging? Stuur dan een mail naar de ledenadministratie: ledenadministratie@judostelladuce.nl

Aanmelden Judo Bond Nederland

Net zoals de voetbalclub de KNVB heeft moet je bij het lid worden een judovereniging lid worden van de JBN. De JBN maakt wedstrijden mogelijk, zorgt voor scheidsrechters, geeft jou een judo paspoort waar je banden in geregistreerd worden en alle judo gerelateerde zaken waar wij ook als vereniging van gebruik maken.

Door lid te worden van Judovereniging Stella Duce ga je akkoord met het lidmaatschap van de JBN. Onze ledenadministratie geeft de gegevens door aan de JBN zodat je kunt deelnemen aan wedstrijden en de banden door de judobond geregistreerd kunnen worden. Het JBN lidmaatschap wordt voor een periode van minimaal een jaar aangegaan met stilzwijgende verlenging indien niet tijdig wordt opgezegd. De JBN zal een acceptgiro sturen voor de betaling van de contributie. De contributie tarieven zijn te vinden op de website van de JBN.